torstai 29. huhtikuuta 2010

Rekrymessut

Vammalan ammattikoululla oli rekrymessut helmikuussa, jonne minä, milla, minna, kiia ja janne tehtiin puolapuut peittävä kangas sekä rengas.
Työnjakohan meni lähinnä niin, että Anu ompeli jo valmiiksi 8 metriä pitkään tilkkukankaaseen 4 metriä lisää kangasta, jotta 12 metriset puolapuut saatiin piiloon. Lisäkangas myös värjättiin siniseksi. Milla ja Minna tekivät pomppivat renkaanjäljet sekä jalanjäljet kankaaseen sapluunan avulla. Jannen kanssa teimme lopullisen kiinnityksen helpottamiseksi rimat, jotka kiinnitettiin puolapuihin ja sitten kangas kiinnitettiin rimaan. Pingottaminen oli aikaavievää ja välillä hankalaakin, joten Milla oli apuna kiskomassa ja kiinnittämässä Jannen kanssa kangasta alhaalta, kun itse roikuin rakennustelineellä kiinnittämässä sitä ylhäältä.

minna maalaamassa kangasta

Lisäksi messuille tuli myös n. metrin korkuisista styroksi"pylväistä" tehty palapeli, johon minä suunnittelin kuvan. "Pylväiden" päihin liimasin Oskarin kanssa pahvineliöt, jotka Anu ja Oskari leikkasivat ja joihin kuva piirrettiin. Kiia ja Paula maalasivat rengasukkelin, minä lähinnä autoin maalaushommissa ja opastin tyttöjä mitä minnekin tulee.

Messuille tehtiin myös aita, joka esti oppilaiden kulun suoraan "kivaan osuuteen", mitä se nyt sitten ikinä olikin. Aita tehtiin samaisista styrokspylväistä ja maalattiin vaaleansiniseksi.

aita vielä tekovaiheessa feat. Oskari

valmis paikka. Kiia, Milla ja Minna tekivät renkaan alunperin TeknologiaUra -tapahtumaan Pakkahuoneelle, Tampereelle. Näille messuille siihen vaihdettiin vain toisenlaiset teippaukset.
Kuvista kiitos Anulle!

Ei kommentteja: