lauantai 12. joulukuuta 2009

minun rojekti

Mun projektiksi tuli siis varjoteatterihökkelinä toimiva..... hökkeli. Tässä näytelmässä osa on siis varjoteatteria ja sille tarvittiin tälläinen "näyttämö".
En nyt muista tarkkoja mittoja, mutta yli kaksi metriä on korkeutta, ~90 leveyttä ja ~40 syvyyttä. Kaksi tasoa takana, ylempi toimii nukkejen talsimis paikkana ja alemmassa säilytetään itse nukkeja.
Tein laskelmat itse, sahailin itse, kiinnittelin osia toisiinsa Karin avustuksella ja tehtiin Karin kanssa tasoja vähän yhdessä. Alkuperäinen ylätaso osoittautui vinoksi, joten näppärä Kari korjasi asian tekemällä sen päälle uuden, suoran tason, joka sitten peitettiin vielä sivusta 4mm vanerilla, ettei moka näy.
Tällä hetkellä koko masiina liikkuu sen alaosaan kiinnitetyillä pyörillä.
Nyt se on kitattu ja hiottu, vielä pitää tarkastaa josko johonkin tarvitsisi kittiä ja hioa paria reunakohtaa kun niihin ei oikein käsihiomakoneella yltä.

tuolta pitäisi näyttää, siinä on mittojakin! lavastaja oli ollut tulessa, pienoismalli ja piirustukset ei oikein vastanneet toisiaan...

piirrellen vanerille, uu jea.

meikä piirtelemässä.

Kari ei suostunut olemaan kasvot kameraan päin joten nyt näyttää siltä että Kari olisi antamassa "Mauri disapproves- ilmettä" hökkelille.

meikä sahailee.

suht turha kuva koska tässä ei näy pointti: eli piirrosjälki kylkiosiin.

eka kylki sahattu, piirsin tuota kappaletta käyttäen peilikuvan sitten.

kiinnitetty ja kasattu! takaa.

ja edestä/sivusta

ensimmäinen taso kiinnitetty.

toinen taso kiinnitetty.

kitit. yläkaari me tuettiin vielä olikohan se 9mm vanerilla, leikkasin vastaavan kaaren tuohon.

ja hiottu versio. hioin sen tästä versiosta vielä, sillä esim. tässäkin kuvassa näkyy vielä alaosan kunnolla hiomattomat kohdat.

Palaillaan ensi viikolla. Silloin mulla ei tosin ole kuin 2 päivää, eli maanantai ja tiistai töitä, sillä keskiviikko-torstai olen Helsingissä ja perjantaista Kari ja Henna oli sitä mieltä, että menen koululle joulutapahtumaanmihinlie. Ke-pe Kari ja Henna tekeekin sitten toista näytelmää ja sitä seuraavan viikon maanantai sekä tiistai he ovat kellariteatterissa, jossa minua ei tarvita. Kari tosin soittelee, jos jotain apua esim. tiistaina tarvitaan. Sitten onkin jouluaika, eli mitä ilmeisimmin palaan töihin 28. päivä! Eli tiistain jälkeen päivityksiä ja dokumentointia tulee vasta 28. päivä tai vähän myöhemmin!

Ei kommentteja: