maanantai 8. marraskuuta 2010

korttipakan aateli & naamion tilannepäivitys

 herrasväki sketsattiin eka lyijykynällä pääpiirteisesti muotoiluille ja pohjamaalatuille mdf-levyille. 
molempiin on käytetty mallia kasvoja ja kunkun käsitavaroita lukuunottamatta (alkuperäiset rouva ja kunkku, sekä omat versioni rouvasta ja maurist- krhm kunkusta. Kirjaimet on tehty photoshopilla omiin versioihini photarissani valmiina olleella fontilla, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista).Maalasin siis väriosuudet ensin, ääriviivat päätin tehdä vasta myöhemmin tussilla. Jälki olisi lopulta siistimpi ja epäsiistit maalirajat peittyisivät sitten samalla tussin alle. Viimeisessä kuvassa Riikka edustamassa.

Valmiiksi maalattuina lopputulos ilman tussijälkeä näyttää siis tältä. Mauri-kunkku saa kasvonsa toivottavasti huomenna ja muutkin osuudet siistiytyvät samalla tussauksen myötä.

Kuningattaresta molemmin päin kuvaa. Rouva on nyt valmis, paitsi että vielä pitää vääntää keltaiset reunustukset ääriviivoja myöten, kuten oma versio-piirustuksessa näkyy. Valitettavasti rouvamme näyttää hieman transulta, tai "kauniilta pojalta", kuten Mauri asian ilmaisi :---D
Mietinnän alla on myös, josko tekisin kortin sisäreunaan reunustuksen, mutta pähkäilen sitä sitten kun kortit ovat noin muuten valmiit.
Nämä tulevat siis koristamaan luokkamme ovia, kun luokkaremontti on nyt käynnissä.
 

Lisänä vähän päivitystä Anubis naamiostani. Hain siihen vähän siroutta ja eleganttisuutta, ja varsinainen Anubis teema pääsee oikeuksiinsa oikeastaan vasta maalauksen myötä (johon odotan jo innolla pääseväni, sillä tämä kovassa vauhdissa oleva paperointi vaihe ei ole ihan mielipuuhaani :------D). Paperointia on vain hieman nihkeää harrastaa, sillä otus kasvaa homehtuneen saven vuoksi "karvaa" korviensa alta.
Nyt koiruus näyttää lähinnä Disneyn Kelju K Kojootilta tai joltain perus faaraokoiralta. O'well!
Mutta palataan asiaan jahka paperointi on tehty ja koira saa hieman väriä pintaan.
plus pikku bonus kuva!
meikä kyklooppi maanisella ilmeellä Iidan styroksi kotkan takana.

Ei kommentteja: