torstai 31. maaliskuuta 2011

anniskelu alue - työharjoittelu Porissa part I

Ensimmäisenä parina viikkona Anniksella istuin lähinnä autossa ja seilasin ympäri poria seuranani iki-ihana Jan-Rafael. Mut nakitettiin vaihteeksi (ja olin tosin osittain myös vapaa-ehtoinen) tavaranhankkijaksi ja sitä tuli kyllä tosiaan tehtyä urakalla. Perustarpeiden, kuten ruuvien, puumateriaalin, yms. hankkimisen lisäksi kierreltiin Porin kirppareita - ja pakko mainita, että varsinaisia aarreaittoja ovatkin! 
Tarkoituksena oli siis etsiä kaikenlaista krääsää, mitä Taikatalon huoneissa voisi käyttää. Päällimmäisenä tavaraa etsittiin Nyten makkariin sekä konditoriaan.
Kuvia joistain löydöistä:

Lasiset kynttilän jalat sekä pyöreät kynttilät. Tuunataan näistä Jannen kera pylväät Nyten sängynpäätyyn.

Ollaan jaksettu ihmetellä, että kuinka näitä kaunokaisia on jokaisella hiton kirpparilla? Ollaan kerätty näitä nyt kolme, niitä voisi olla meillä neljä, mikäli ei oltaisi jätetty yhtä isoa kirpparille. Lisäksi kolmas iso nähtiin, kun käytiin Anniksen porukan kanssa katsomassa Porin teatterin versio Aladdinista. Mistä näitä messinkivaaseja kumpuaa??
Nämä käytetään enihuu Nyten makkariin, jossa ne saavat koreilla kaapissa Nyten taikajuomasekoittelumaljoina.


Näiden tarkkaa sijaintia ei olla vielä päätetty, mutta Nyten makkariin nämäkin tulevat esille.

Vääristävä peili - Nyten makkariin tämäkin.
Ensimmäisen viikon työkuvaan kuului myös tätä, eli piirrosten tekoa. Mitottelin Nyten huoneeseen tulevia juttuja, kuten sänkyä ja muita huonekaluja. Materiaaleja kun piti odotella.
(taustalla näkyy myös kehyksiä, jotka ovat kirpparilöytöjä nekin!)

Loppukevennys, ainakin noin viime vuotisille taikatalotyöläisille. mikä näyttää tutulta? :--D
(kuva Hattulasta, jonne Janne teki hyllyt (joita kuvassa ei näy). muuten työkkäriläiset jotka tätä huonetta teki uusiokäytti mm. yllä olevat "pylväänpäät" sekä yhden ikkunankarmin viimevuotisesta aurinkohuoneesta.)


Ei kommentteja: