torstai 31. maaliskuuta 2011

Hauta-arkku - työharjoittelu porissa part II

En edes muista mistä tää hauta-arkku idea lähti, mutta hauska idea se oli.
Hauskuus tosin meinas loppua pitkälti heti kun alettiin Jannen kanssa kyseistä väkermää kasaamaan.

Siistein pienoismalli arkusta ikinä. Mauri, ei tää kävis pienoismalli työstä? :--D
Tämän pienoismallin pointti oli lähinnä hahmottaa noita sivuja, että kui isot niistä tulee jne. Se on jopa mittakaavassa, lol.

joku vois pistää Thrillerin soimaan.........

Janne goes Dracula.
Lisää kuvateksti
Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan sen jälkeen, kun oltiin saatu toi ruoja kasaan (sitä kiroilun määrää kasauksen aikana.........). Hyllyjä PITI olla kolme ja niiden PITI olla suorassa piirustusten mukaan, mutta no........ päätettiin vähän soveltaa, kun kulmien sahaus ei mennyt ihan putkeen ja pistettiinkin sitten ihan kunnolla kaikki hyllyt vinoon.

Ja mun mielestä se idea oli loppupeleissä tosi hyvä. Hyllyjen vinous sopii Nyten huoneen teemaan, siitä saatte selon vähän myöhemmässä päivityksessä!
(Tämän kuvan oton jälkeen arkku on vielä hiottu muutamasta kittikohdasta, jota tässä kuvassa ei olla vielä tehty. Lisäksi se on vielä maalattu kertaalleen niin mustalla kuin violetillakin. Lisää kuvia myöhemmin!)

Loppukevennys:
Montako ihmistä tarvitaan sävyttämään violettia maalia? Vastaus: yhdeksän.
Porukka tosiaan seisoi ja katsoi kun mä koitin sävyttää.
loppukevennys 2: sisustajamaalit - kiitti pirusti! loogisesti ja korrektistihan sinisestä ja punaisesta ei tule violettia vaan ruskeaa /end of sarcasm
Piti loppujen lopuks mennä väriporista hakemaan valmiiksi sekoitettua violettia kun ei tullut noiden olemassa olevien sekoituksista YHTÄÄN MITÄÄN - ja voin kertoo, en ollu ainut joka yritti. ja parasta oli, että se väri lähti ihan pikkuriikkisen taittuun johkin violettiin päin, kun sinisen ja punaisen seokseen lisäsi KELTAISTA. logiikka pelaa!


Ei kommentteja: