torstai 31. maaliskuuta 2011

Konditoria & keittiö, ällösöpöyden multihuipentumat - Porin työharjoittelu part VI

Konditoria-huone aka ällöhuone aka oksetushuone aka ihkusöpöhuone aka ällösöpöhuone aka hyi helvetti-huone.
Tämä huone on ollut lähinnä Anniksen oman porukan vastuulla, mutta meikä on auttanut tässä tosi paljon, joten heitetään tääkin nyt sit blogiin.

homma oikeastaan alkoi Annislaisten osalta tästä. He tekivät ihan HEMMETISTI taikataikinaa, josta tehtiin vaikka mitä, mm. ylläolevia muffinsseja. Kaikkea taikataikina krääsää maalattiin (jossa mekin oltiin muutamaan otteeseen apuna) ja tämä osuus vei eniten aikaa.
Taikataikinan pointti oli koristeet. Muffinssit, donitsit ja tikkarit pääsivät seinille koristeiksi.
Maalasin Karoliinan kanssa huoneen seiniä ja meikä, Karo ja Joonas maalattiin yhdessä katto.
Pastellivärien pelkkä sävytys (jota hoidin myös) oli jo tuskaa, mutta katsokaa nyt tätä huonetta...... argh.
Pieni hyllystö täynnä tavaraa on myös osittain omaa jälkeäni, Anan pyynnöstä toin kaapin takaseinää lähemmäs ja siihen Janne käsittääkseni sahaili levyt hyllyiksi. Takaseinän raot uretaanisoitiin ja kitattiin, joiden silottamisesta huolehti Joonas.
Lisää kirpparitavaraa - eli lasipurkit. Hommattiin myös kankaita teemaan sopivaksi ja väänsin purkkeihin kannet. Myös "etikettitarrat" ovat minun tekemiäni.
Sisältönä ylläripylläri - taikataikinaa!
Paula kiinnittelemässä taikataikina-kakunpaloja seinään akryylimassan avulla.
tikkareita ja purnukoita. kuten sanoin - taikataikinaa tehtiin iiiiiiihan heeeeemmmmeeetisssstiiiii!
Konditoria on nyt kokolailla valmis, sillä lattiaankin saatiin asennettua messumatto ja toisessa kuvassa oleva muffini ympyrä on täytetty vielä enemmillä muffineilla! Samassa kuvassa näkyy myös ylähyllyllä teepannu ja astioita, ja kyseinen hylly on tätä nykyä täynnä astioita. Päivitän jahka otan lisää kuvia.


Konditorian toinen osa on keittiö. Tämä on Karoliinan suunnittelema (johon olen myös ehdotellut juttuja) ja minun toteuttamani (mm. Karoliinan avustuksella), ollaan oltu hyvä tiimi!

seinien raidoitus teema jatkuu tässä huoneessa.
tänään pojat sai maalattua raidat loppuun. seuraavaksi olisi feikki-ikkunan asennus jahka ollaan Karon kanssa sormimaalattu sen taakse pastellisävyinen maisema. trololoo sanon vaan.
Vaikka tää on ällöttävä, niin tää on kuitenkin aika hieno. Karolina 2 maalasi keittiön kaapistot, meikä sitten kiinnitteli koristelistat ja koristepahvit kaappeihin.
Keittiön kaakelien peitto oli joku aivopieru, mutta ihan hauska sellainen. Samaa koristepahvia käytetty myös kaakelien peittämiseen. Muffinit toimivat hyvinä kaapinovenkahvoina!

Karo sai myös idean piirtää herkkuja Jannen tekemän tason etuosaan.
Karon piirtämiä kaksi ensimmäistä, kaksi viimeistä minun. Kiia hoiti maalauspuolen ja on maalannut kaikki söpöiksi.
ihkuu.

Loppukevennys!
kaunista.
siskokset Korpela-Komulainen ja duckfacet.
voin kyl kertoo et täl ilmeel tota konditoriaa on väännetty! :--D

Ei kommentteja: