torstai 31. maaliskuuta 2011

Vitriini - Porin työharjoittelu part V

Edellis vuoden Jäähuoneen viereisessä huoneessa oli vanha valkoinen kaappi, joka piti roudata pois. Sain sitten idean, että hyödynnetään kaapin levytavara ja tehdään siitä vitriini konditoriaan.
Pistettiin sitten kaappi paloiksi, sahailtiin Jannen kanssa levyt tarvittavan näköisiksi ja koottiin koko homma kasaan.
Vitriini hiottiin ja en itseasiassa muista, vedettiinkö me se vielä kertaalleen valkoiseksi, ennenkuin se sitten pääsi edustus väriinsä, eli:
vaaleanpunaiseen.
En omista muita vaihekuvia vitriinistä, mutta tässä se on paikallaan ja valmiina.
Janne asensi pleksin ja yhdessä tehtiin vielä etupala tuohon alaosaan, joka oli alunperin auki.
Päällystin sen ruusukuvioisella koristepahvilla.

ruuvien piilottamiseen käytin askarteluliikkeestä hommaamiani ruusuja, joiden rautalankavarret oli hyvä kieputtaa ruuvin kantojen ympärille ja sitten vielä kuumaliimata itse ruusu ruuviin kiinni.

Vitriiniin tulee esille kakkupaloja, sekä Nytelle vietävä synttärikakku + 2 muuta kokonaista kakkua. Kakunpalat ovat tätä nykyä valmiit, isot kakut pitäisi vielä maalata lopulliseen muotoonsa.

kakunpalojen paperointi vaihe.
pääsin kouluttamaan annislaisia paperoimisen riemuihin heti sen jälkeen, kun olin kouluttanut heidät styroksin leikkuun iloihin! Sirre ja Jesse ovat tätä nykyä aika hakoja molemmissa ja veikkaan, että kakut + -palat on imeneet kaikki mehut heistä kyseisiä toimia kohtaan :--D
kaksi neljästä kakusta kasattuina, paperoituina ja pohjamaalattuina.
koristelemaan siis seuraavaksi.

Loppukevennys!
työhousut parhaimmillaan.
pesun jälkeen tosin melkein kaikki väri lähti ja nyt kun housut rakkaani ovat saaneet uutta maalia (ja paperointi liimaa..) pintaansa, ne ovat lähinnä violetti-vaaleanpunaiset. huomenna pesuun........................

Ei kommentteja: